Pride det nya Almedalen

Har Pridefestivalen blivit det nya Almedalen och är deltagandet i den regnbågsfärgade veckan ett nödvändigt avlatsläggande för organisationer och företag?

Det är frågor som Björn Mellstrand ställer sig när nu Pride startar. (JMWs blogg)

Den “rosa” ekonomin är viktig – hbt-gruppen är köpstarka, trendkänsliga och ofta är det många inom rörelsen som kan sägas tillhöra gruppen “early adopters”. Problemet är just det som BjM sedan påpekar – trovärdigheten. Det finns antagligen ingen grupp som är så medveten och med känselspröten ute som hbt-gruppen. Ett företag som bara har “munnens bekännelse” när det gäller hbt-frågan lär förlora mer än de trott sig kunna vinna genom att flirta med den rosa ekonomin.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *