Reklam är roligt

Reklam är roligt. Och Anna Laurin, PR-ansvarig för Stockholms Kulturfestival, menar att det borde finnas en TV-kanal som faktiskt fokuserar på just på reklam.

“Det är läge att vända på steken och skapa nya reklaminstitutioner. Vad sägs om en kanal som fokuserar på reklamen? Som sänder reklamfilmer 54 minuter per timme och rundar av med lite väder och nyheter innan bandet börjar om från början. Tablån skulle ju för all del kunna vara segmenterad och bjuda på sportreklam en timme, bilreklam en annan och modereklam en tredje, beroende på trycket från annonsörerna. Det viktiga är att alla filmer samlas ihop och kan beskådas på ett bräde.”

Hon ger exemplet Super Bowl som lika mycket handlar om reklamen som om själva spelet. (Dagens Media)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *