Länkar på söndagen

Först – en stol som jag blivit lite smått förälskad i: The Placenta chair designad av Batti. (via Gizmodo)

Apple – Rollerskating Ad

Mer Apple: Some Cool QuickTime Movies

Monsters klassiska spot.

Sanna har hittat “snyggkondomer”.

Är du less på idioter till telemarketers? Jag anser att man som reklamare inte ska gå med i NIX – man kan knappast säga “jag gillar inte reklam” och ha sin utkomst av detsamma. Dock finns det riktiga idioter bland telemarketers – vår ekonomiansvarig höll på att få hjärnblödning efter att hon försökt avsluta ett samtal och snubben sa “Du verkar ju helt korkad.” och la på. Kolla in anti-telemarketing EGBG motmanuskript och jävlas med de som gör ett dåligt jobb.

Related Posts

4 thoughts on “Länkar på söndagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *