Bloggi tappat bort sig

Min andra blogg – Researcher 2 – ligger på ett gratisställe. Nu funkar inte det stället alls. Jag säger samma sak som jag försökt lära andra engagerade personer som startat communities och liknande: se till att tekniken fungerar! Att erbjuda saker innebär att människor blir “beroende” av din tjänst vilket är bra om du tänker börja sälja annonser etc. Men då måste det vara solid teknik bakom – eller så bör man kalla sin tjänst för alpha- eller betaversioner.

Related Posts

4 thoughts on “Bloggi tappat bort sig

  1. Annica Tiger

    Den funkar i dag. Bloggi håller visst på med lite ombyggnad och förändringar hörde jag.

    Annica

  2. sandra

    jag har inte kunnat använda den på evigheter (känns det som), googlade för att se om de hade bytt adress och snubblade över ditt inlägg… skönt att åtminstone veta att det inte är bara hos mig det strular!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *