CSR som varumärkesvärde

Dags för CSR. Företaget God El, ett företag i stiftelsen GoodCause, kommer att arbeta efter normala bizniz-regler men avkastningen kommer inte att gå till aktieägarna utan till välgörenhet. Det är en affärsidé bakom det hela. God Els VD Stefan Krook, som också är en av Glocalnets grundare, menar att CSR-konceptet kommer i sig själv att attrahera nya kunder.

GoodCause ska hitta unika varumärken och använder sig av ett varumärkesråd bestående av Caj Malmros, fd Vattenfestivalsgeneral, Cecilia Tufvesson Marlow, vd Polarn och Pyret, och Christian Ihre, på varumärkesföretaget LynxEye. (Newsdesk)

Låter som kapitalismens svar på JAK-banken.

Related Posts

One thought on “CSR som varumärkesvärde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *