Första tecknet?

First RSS-adFör första gången har jag sett en annons direkt i Bloglines. Beror det på att Boing Boing förändrat sitt annonsupplägg eller har det med ryktet om att AskJeeves har köpt upp Bloglines? (via mymarkup)

Rätt svar var Feedburner.

“Overview BDSS provides a program (the “Advertising Program”) by which you can insert advertisements (“Ads”) into your Content on an opt-in basis with ads that may be provided by third parties (“Ad Partners”) or directly from BDSS. Participation in the Advertising Program is optional, but by selecting any service in the “Commerce” section of the FeedBurner.com website, you agree to this section of the Agreement, as well as all other setions of this Agreement in its entirety.”

Såklart hittat av världens bästa Dab.

Related Posts

One thought on “Första tecknet?

  1. Dab

    Det ärt inte bloglines, det är Feedburner: http://www.feedburner.com/

    deras TOS förkjlarar att man kan välja att köra reklam i sina feeds: Advertising Participation

    Overview BDSS provides a program (the “Advertising Program”) by which you can insert advertisements (“Ads”) into your Content on an opt-in basis with ads that may be provided by third parties (“Ad Partners”) or directly from BDSS. Participation in the Advertising Program is optional, but by selecting any service in the “Commerce” section of the FeedBurner.com website, you agree to this section of the Agreement, as well as all other setions of this Agreement in its entirety.
    BoingBoing har tydligenvalt att göra detta o ch tjänar lite pengar på sina feeds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *