Två år

och några dagar har den här bloggen funnits*. Utvecklats och förändrats. Den kommer att fortsätta – jag har fått tillstånd att driva den vidare av min chef på Heimer & Company. Det är några jag ska tacka:

  • Åsk. Stöd, glada tillrop och uppmuntran. Konstant och alltid den som jag kan lita på.
  • Kenneth. Lön för Bold-mödan, gav mig den här domänen och webbhotellet.
  • Jon och Eva. Mina två chefer under de här åren. Researcher startade som en mer intern blog när jag var på Sprida. Och utvecklades under våren, då jag fick möjligheten att pröva mina planner och copywriter-vingar på Heimer & Company.
  • Janne. För att lånat ut datorer och bytt ut nätsladdar och hårddiskar mot lite nyhetsbevakning på Office Dalarnas hemsida.

Självklart – min fru Jenny, även om det har gnisslats om mitt ständiga knattrande så har hon låtit mig hållas och åtminstone sett ut som om hon var intresserad när jag tjatat om ökade besökssiffror.

Tack.

Slut på gullet. Back to work!

*(egentligen längre men de tidigaste postningarna har försvunnit i samband med flytten från Blogger till Oderland och WordPress)

2 thoughts on “Två år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *