Se det stormar! Runtomkring.

Årets första storm i reklamens halvfulla/halvtomma vattenglas är ett faktum. Resumé lyckas röra upp ett gäng känslor med en artikel om den kidnappade Fabian Bengtsson, en av SIBAs grundare. Nya termer som “reklamkändis” och frågan om det kan vara farligt att vara med i sitt eget företags reklamfilmer ger helt nya dimensioner till journalistiken.

Den annars så ironiska kommentatorspubliken har svalt ett par citroner och “rasar” mot Resumé. (Resumé)

Läs också Yukios postning.

Related Posts

8 thoughts on “Se det stormar! Runtomkring.

 1. lord Fredruk.

  Klent. Resumé virvlar allt längre ner i skandaltratten i sin strävan att bli ankskvallerblaskan nr 1. Stureplansnytt var kef nog innan Viggo tog över rodret.

 2. Sanna

  Ja, riktigt dåligt av dem. Att de dessutom researchat den så dåligt att det tar fel på aktuell dag (det ska vara i förrgår, inte igår) visar hur slarvigt och ogenomtänkt de lagt ut och sedan genomfört jobbet.

 3. Annica Tiger

  Jag lästa faktiskt Resumé ett tag och fick hem den i brevlådan, men valde att inte förnya prenumerationen för jag tyckte den började likna hänt i knävecket och andra skvallertidningar.

  Annica

 4. Dab

  Stackars henne,men hon är ju från det gamla gardet? Jag gillar ju en del av Resumés reportrar som personer – det är inte hans fel att tidningen gått åt fanders under den nya ledningen (men som sagt, den var på god väg innan, allt är inte Viggos fel, han är bara sista etappen på väg till ättestupan.)

  Antar att det enda man kan göra är att envist tipsa dem om nya nyheter (alla på byråer kasta iväg kul pressreleaser nu!) så att Viggo fattar vad publiken egentligen vill ha!

 5. Fredrik

  Varför känns det hela tiden som att Viggo och co. blåser oss läsare på nån slags ironisk nivå? Vissa artiklar (framförallt Vigs-ledarna) är lite för mycket Pause/Stureplan.se-mässiga för att man verkligen ska tro att de menar allvar. Jag väntar på ett sånt där ögonblick som i Dallas, när Pam vaknar upp efter 200 avsnitt och inser att det bara var på låtsas och Bobby fortfarande är i livet.

 6. Dab

  hahahahaha! Jamen precis. Men å andra sidan har väl inte Viggo skrivit någonting annorlunda i hans karriär, var det inet alltid lite udda kvasikändisnamn i kombo med alkohol på PA&co när han skrev? Det är ju inte som om Bonnier/vem det nu var som anlitade honom inte visste det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *