Strul med blacklist

Tyvärr fungerar inte min “blacklist” som den ska så jag har blivit tvungen att sätta kommentarfunktionen på att enbart släppa igenom kommentarer med en länk i. Andra måste modereras. Detta på grund av att jag, trots en välfylld blacklist fick jag 104 kommentarspam igår. Jag jobbar på att hitta en ännu bättre blacklist-funktion men tills dess får det bli så här.

Related Posts

4 thoughts on “Strul med blacklist

  1. Dab

    Stackars, f*n vad jobbigt. Men jag fattar inte riktigt vad du menar, enbart släppa igenom kommentarer med en länk i? Eller utan? Jag hade för mig att kommentarspam har jättemånga länkar i…

  2. Annica Tiger

    Tråkigt med spam. Hade du haft MT hade du kunnat läsa det genom att lägga till en manuell hantering vid postningen, typ att man ska skriva in en eller flera bokstäver i en extra ruta. Finns det inte något liknande för det system du använder? Jag har inte haft ett enda spam sedan jag införde detta, samt att jag stängde gamla inläggs kommentarsmöjligheter. För spamrobotarna lade ofta in spam i gamla kommentarer.

    Annica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *