Coca Must

Som Researcher tidigare berättat har Coca Cola Company mer eller mindre strukit flagg när det gäller att få in Coca Cola på de svenska julborden. Mustens ställning är för stark.

Och nu har jag hittat de första flaskorna från Bjäre, en julmust där Coca Cola Company står som avsändare. Och de verkar sälja, åtminstone på ICA Maxi i Borlänge hade det gått åt en del.

Related Posts

10 thoughts on “Coca Must

 1. Annica Tiger

  Det ska vara Apotekarnes Julmust och inget annat. Alla andra är bara bleka kopior.

  Annica

 2. Pingback: adland

 3. Erik

  Carlsberg som numera tillverkar Apotekarnes Julmust har slutat tillverka musten på 33 cl glasflaska. De har isället ersatt glasflaskan med PET-flaskor. Det är skandal. Vi måste visa vårat misstycke och skicka in klagomål till carlsbergs konsumentservice: konsumentservice@carlsberg.se . Om tillräckligt många klagar kanske vi får våran must tillbaka.

 4. Claes Sj

  denna kommentar är borttagen av administrator eftersom det uppmanar till bojkott av företaget som äger Bjäre, vilket inte är något som hör hemma på en blogg om reklam.|Administrator

 5. Fredo

  Must interesting : )
  Det här visar på CCC’s lösning för att mörka siffrorna. Men inte för det sagt att folk inte väljer CCC’s must, för det kan de lika gärna göra. Nu kommer kriget inte att stå mellan Coca Cola och must utan mellan CCC’s must och övrig must.

  Ho, ho, ho…

 6. BLinder

  Bjäres (Coca Colas) julmust är den bästa som någonsin funnits på den svenska marknaden. Trist att dom la ner tillverkningen – jag hoppas varje år att den återupptas !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *