Dressmann plussar på

Sorry. Men i kvällens Plus vann Dressmann. På motståndarsidans självmål.

Sara Damber från Flicka.org var med och tja, snällt sagt kan man säga att hon inte lyssnade på Dressmanns informationschef Karen Onsager.

Och ska jag vara riktigt elak kan jag säga att hon var rätt korkad i sin argumentation. Be om ursäkt och gå hem. Och jag måste ge Dressmann en eloge till det smarta draget att lyfta fram en kvinna som talesman för reklamen. För vanligast vore ju att marknadschefen faktiskt försvarade reklamen…

Tidigare postningar om diskussionen om Dressmann och om Flicka.org.

Related Posts

One thought on “Dressmann plussar på

  1. Annica Tiger

    Det missade jag. Jag tror att det går i repris i helgen och jag ska försöka hålla kvar det i minnet så jag kan se det hela med egna ögon.

    Annica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *