Adland Me-fied

dab joddlar i mailen över att Metafilter dragit en massa trafik till Adland på grund av postningen om Internetbannerns tioåriga födelsedag.

Jag är glad för dab’s skull men själv är jag glad om jag slipper så stora uppmärksamheter… det drar slut på min bandbredd :).

Related Posts

2 thoughts on “Adland Me-fied

  1. Dab

    Jag oroar mig mest för maskinen, inte bandbredden eftersom jag har inget “tak” på hur mycket bandbredd jag får göra av med. :) Det gick riktigt bra faktiskt – så nu har jag haft boingboing ena dagen och metafilter den andra. Fattas bara Fark – det skulle bli jobbigt! Den trafiken har förmågan att ta ned servrar. :)

  2. N/.

    *ler* Well… jag får väl försöka hitta någonstans att bo där det finns bandbredd så att det räcker och köpa konsulttjänsten “sätta-upp-egen-server” av dab :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *