Powerpoint får en producent

Ett känt faktum är att Powerpointpresentationer är hatade och älskade. Som program är det ändå ganska snävt, fr a när man vill kunna visa filmer, ljud integrerat med presentationen. En jobbig workaround har varit att göra hela presentationen som en film i något för detta avsett program. Eller bakat in stora feta filer i själva presentationsdokumentet som sedan blivit en statisk del av presentationen (been there, done that, got the T-shirt).

Microsoft har nu släppt Microsoft Producer, ett tillägg till Powerpoint 2002 och 2003, som ger användaren större möjligheter att integrera både ljud och rörliga bilder med övrig presentation. Mer dynamik och större kontroll innebär att Powerpoint kan ha en plats även i framtidens presentationer. (PC Magazine)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *