Linda viker ut sig

Kvinnan som är ett varumärke, Linda Skugge, gör media igen. Den här gången har hon valt att “vika ut sig” i samband med att hennes dagbok publiceras i bokform. Men utviket är inte det vanliga retuscherade utan rakt upp och ner på Linda. Café ville inte ha bilderna men däremot finns de med i kommande Bon.

Linda vill starta en debatt om kvinnoideal, men utan de klassiska pekpinnarna om vad som är fel och rätt.

– Folk är inte vana vid riktiga kvinnor på bild i media och reklam. Det är bara tjejer med jättebröst och jättemunnar. Och så hycklas det: ”vi visar bara tjejer som de ser ut på stranden”. Herregud – vem springer omkring och porrar sig på stranden?

Linda har blivit hotad av olika personer både efter Fittstim och i allmänhet. Oftast av män. Stackarna. (Expressen)

Linda Skugge diskuterade utvik i TV.

I det något märkliga talk-show-sannings-debatt-programmet “Helt ärligt” med Linda Nyberg träffade Skugge en ytterligare Linda – Rosing, känd tuttdonna från Big Brother, liksom en annan tjej vars stora dröm var att vika ut sig i Playboy. Och sen en psykolog som gav sig hårdast på Skugge, istället för att ifrågasätta de väldigt “blonda” kommentarer som den unga bruden hade och de som fröken Rosing kläckte ur sig. (TV4)

Related Posts

One thought on “Linda viker ut sig

  1. Henrik

    Nu såg jag inte allt men jag tyckte Linda Skugge verkade lite feg när hon fick träffa sådana personer hon skriver sina krönikor om. Hon attackerar dom människorna väldigt mycket i sina krönikor men på tv sa hon inte så mycket, verkade mest diplomatisk där. Tycker hon skriver bra saker men svårt att känna igen mig dom senaste åren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *