En svensk tiger gör reklam för Puma

åkestam.holst vann pitchen för varumärket Puma Footballs internationella uppdrag. Det är stort. Och kommentarerna från branschen är överväldigande positiva, vilket kan bero på att åkestam.holst både är en fristående byrå och inte speciellt stöddiga.

I pitchen var det allt som allt 15 byråer med, varav fyra var svenska: F&B, King och Storåkers.

Kontot innebär TV och print i över 80 länder, och det rivstartar med planering inför 2005. Pumas vision är att bli ett av världens mest attraktiva varumärken inom sportmode och mycket av jobbet har skett av Tony Bertone, marknadschef för Puma, som under några år har fört Puma från en slumrande tillvaro i samma billighetsnisch som Lejon (pun intended) till att vara med att fajtas med Nike, Adidas och Reebok. (Resumé)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *