Ozzy kammar hem storkovan

Den bedagade, långhårige hårdrockssångaren Ozzy Osbourne gör en vinst på $50 miljoner bara på prylar. Aldrig någonsin har en hårdrockare tjänat så mycket på så lite. För det är inte hans sångarinsatser som skapar värdet i att ha ett specialdesignat checkblock (använder amerikaner fortfarande checkar?), muggar och kepsar etc. utan det är dokusåpan The Osbournes som skapat haussen.

Samtidigt som den tredje säsongen av dokusåpan inletts på MTV har också Ozzy gett sig ut på turné liksom släppt ett antal samlingsplattor. Kelly, the daughter-from-hell, har släppt skiva och sonen använder sitt kändisskap till att bli producent för olika band. Sharon drar antagligen i alla trådar och om deras linje av kläder säger hon: I think the Ozzy for President and the Passion of Ozzy shirts we just released will be some of the best-selling and most popular among his fans”. Nästa merchandisesläpp blir en spelautomat enligt Signature Networks, som sköter det hela. (DI och BBC NEWS)

Related Posts

2 thoughts on “Ozzy kammar hem storkovan

  1. stah

    Kommentaren är till hela bloggen, snarare än just det här inlägget: Riktigt bra! Jag har letat efter bra bloggar inom dessa ämnesområdena och fann den här idag. Keep up the good work!

  2. dabitch

    Cooolt, Kolla Niclas, du fyller en marknad, so to speak. :P

    Apropå ozzy, det är helt klart Sharon som kör…. ;) Men skön är han.
    Och jo, amerikanare använder fortfarande checkar, så betalade jag allt från hyra till cigg. Omständigt värre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *