En Song för alla

Delta Airlines lågprisbolag Song (sic!) spelar på den gamla vanliga “om-du-så-får-du” för att komma ur krisen. Det är knappast någon nyhet men det faktum att det handlar om specialeditioner av Gibson Les Paul Junior (man kan också få en Ipod med nedladdningar från ITunes) är speciellt. Visserligen innebär det att du måste flyga flera tillsammans och att en grupp på tre personer får dela på en Ipod… men ändå. Snacka om att flyga på ackord.

Bolaget, precis som andra flygbolag, är nedstämda av ekonomiska problem och tvingade att spela ihop mer värde för sitt varumärke.

Song har förut försökt att göra samma sak som Braniff International gjorde tillsammans med klassiska DDB: hyra en modeskapare för att skapa en unik uniform för personalen. Det har inte gett önskat resultat och därför slår bolaget an PR-tricket give-aways. (New York Times)

Undrar om direktör Selvaggio kan plinka “In the air tonight”…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *