Interaktiv framtid

Pamela Parker på ClickZ har varit på AD:Techkonferensen och samlar sina intryck i en liten spaning:

Nerladdning av videoklipp

Genom att låta videoklipp laddas ner i bakgrunden kan företag ta kontroll över bandvidden och därmed också ge mer stabila strömmar. Det innebär också möjligheten att individanpassa videoströmmarna och därmed också reklamen.

Word-of-Mouth Marketing

Word of Mouth Marketing Association bildades i samband med konferensen. Och det är ett fält som är vidöppet för kreativa idéer och modiga företag.

Annonsnätverkens stålbad

Det är för många annonsnätverk igång på nätet. Oavsett försöken att bli vassast på nischannonsering och att individualisera annonserna till mindre och mindre målgrupper är det omöjligt att så pass många nätverk ska överleva. Google och Ouverture-modellerna är trenden som gäller för alla nätverk.

(ClickZ Experts on Interactive Marketing Strategies)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *