Michael Moores nya film stoppas av Disney

Disney, som äger mycket och däribland Miramax som tänkt distribuera Michael Moore’s nya film “Fahrenheit 911” som handlar om Bush-administrationens misstag i samband med 11 september (9-11) 2001. Moore menar att det handlar om censur och Disneys oro för att förlora de skattelättnader de fått i Florida för exempelvis Disneyland. President Bushs bror Jeb är guvernör där och i boken “Stupid White Men” har Moore dragit upp det faktum att det är just Jeb Bush som skapade Al Gores förlust i Florida.

Diskussionen pågår och förutom de självklara skyttegravsattackerna från höger mot Moore har även vissa liberaler tröttnat på hans konspirationsteorier (och säkert är de förbannade på att han i sin förra bok tar heder och ära av demokraternas politik). (United Press International)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *