Drömslogan för Ladyshave: ‘No more Bush’

George W Bushs efternamn har helt klart möjligheter att användas mot honom. Framförallt har kvinnor kommit på en hel del idéer på grund av likheten med den kvinnliga könsbehåringen.

Axis of Eve använder sig av taglinen: “Expose Bush” och andra kreativa slogans som går att ha på sina trosor. Under March of Women – en demonstration till stöd för kvinnans rätt till abort (med ungefär 1150000 deltagare) fanns Axis of Eve med “waving their panties”.

Axis of Eve har som sin mission att visa på hur Bushadministrationen är fientliga mot kvinnor och andra grupper av “icke-vita män”:

The Axis of Eve is a coalition of brazen women on a mission to EXPOSE and DEPOSE President Select George W. Bush and his deceitful administration. Convinced that effective political action can be irreverent and exciting, we have launched a titillating campaign of TRUTH-FLASHING coordinated around our provocative line of protest panties.
No More Cover-ups
We Eves are gearing up for a shameless summer of panty-flashing to lay bare the shameful tactics of the Bush administration and boldly demand an end to political cover-up. Our campaign for naked democracy will culminate at the Republican National Convention in NYC in September, where we will create a media spectacle b(e)aring messages of truth, accountability, and peace.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *