Diagnos: Michelingubbsjuka

På spelmässan E3 visas inte bara en massa schysst grafikutveckling inom spelvärlden utan också en hel del kvinnohud.

Det verkar som speltillverkarna tagit över däckstillverkarnas kvinnosyn och när bilsalongerna visar konceptbilar för kvinnor, av kvinnor visar mjukvaruproducenterna upp lättklädda damer som ska sälja fler spel. Sorgligt är det. (Gizmodo)

dabitch kommenterar det hela på Bold:

Ögongodistjejer har varit väldigt vanligt på spel och software mässor – det lustiga är att gamers och äkta hackare inte bryr sig om tjejerna ett dugg [inte de som jag går i sällskap med iaf] – därimot tycks knepet fungera på inköpare till butiker etc, dvs folk om inte är gamers eller hackare. Sedan står butiken där med dagens version av Atari E.T. spelet och förlorar pengar….

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *