Sveriges bästa reklamsajter

Cap&Design har utsett Sveriges bästa reklambyråsajter. Urvalet verkar en smula märkligt liksom att det känns som det är Flash som ska finnas annars får det vara…

Bästa

1. Saatchi & Saatchi Trevlig och söt flashsajt med lagom mycket rörelse. Väl värd vinsten.
2. TBWA Jag tycker den är tröttsam – så där cool och ironisk. Kanske ett bra trick men rent personligen blir jag bara trött.
3. Clara Karlstads uppstickare. Fast jag ogillar att behöva klicka en extra gång för att komma in. Men det är en läcker form och en smula oväntad.
4. ANR.BBDO Avancerade case. Clean. Fast jag hoppar inte högt av lycka. Lite tråkig.
5. Go Garbergs Trist och händer inget. Knappast värd en femteplats ens om det bara var tio med i tävlingen.

Sämsta

1. Abby Norm Den är rätt kul tycker jag. Inte ironisk på ett tröttsamt sätt utan mer surrealistisk. Visst har vi sett det förut, visst är det lite töntigt men att den skulle vara sämst? Nej, då är det Flash-älskare som gjort listan.
2. Lowe Forever En så kallad visitkortssajt. Trist med en så stor byrå som inte kan göra sig omaket att skapa en sajt. Å andra sidan är det ganska vanligt: Bates och Shout mfl gör samma sak. Visst – det är dumt att ha en sajt bara för att man ska ha en men att inte lägga ner tid på en är korkat.
3. King “Sidan kan inte visas” (åtminstone när jag var in där). Jag ogillar ju King i allmänhet och jag vet att de bara har en logotype annars. Fast nu verkar det mer vara en fullständig downfall.
4. Lowe Brindfors Undrar när reklambranschen ska fatta att många sitter med pop-updödare?
5. Forsman & Bodenfors Undrar när reklambranschen ska fatta att många sitter med pop-updödare? Invecklad sajt när man väl kommer dit

(Resumé)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *