Allianser och dragkraft

“Red Bull vill närma sig modeindustrin. Energidrycksföretaget arrangerar därför en årlig gala i Storbritannien där de största talangerna inom mode visas upp.” (Dagens Media)

Trenden fortsätter där livstilsmarknadsföringen blir mer och mer ett sätt att få boost till sitt varumärke. Red Bull, som både i Sverige men också internationellt fått imagetörnar efter att det visat sig vara farligt att blanda drycken med sprit, åtminstone för vissa personer, måste vrida imagen lite. Om det här är en allmän vridning av varumärkets essens lär vi se helt annan reklam än “Red Bull ger dig vingar” trots att det varit sagt att pay offen skulle driva mf-strategin även framöver.

Related Posts

One thought on “Allianser och dragkraft

  1. Sam

    kul att han e4r pe5 g! kan du inte skriva ett inle4gg de4r du utve4rderar te4vlingarna pe5 ne4set? e4r ju gasnka le5ngt norrut och det hade vart kul att hf6ra vad du tyckte om te4vlingen ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *