Hellre ett rejält krig än sex

Kriget påverkar nätet och det man från sökmotorhorisonten sett är att ordet ‘war’ har gått om ord som ‘sex’, ‘Britney’ och ‘travel’. (CS). Även militärsajterna har gungat under det gigantiska tryck som kom av att många trodde att det skulle vara på dessa ställen som nyheten kom först (Yahoo! News).

Också att alliansens myndighetssajter blockeras av krigsmotståndare. Cyberterrorism eller virtuellt gerillakrig genom att använda DoS-attacker. (PC World).

De som åtminstone lärt sig av läxan från 11e september, är nyhetssajterna, som inför Irakkriget har byggt ut sina möjligheter att ta emot många besökare. Efter attacken mot WTC var det många nyhetssajter som slutade att fungera eller tog evigheter att ladda ner (det vet jag av personlig erfarenhet eftersom jag spenderade natten med att snurra runt på mellan 30-40 nyhetssajter) (CS eller CS 2).

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *