Reklamfilm på CD

Toyota väljer att skicka med en cd-skiva om sin nya hybridbil Prius med DI Weekend, liksom att den även kommer att vara instick i Teknikens Värld och Residence. Man har valt att lägga all teknisk information och den tjugo minuter långa filmen på en cd med ett schysst format. Gester & Co är PR-byrån bakom och skivans kreativa form är gjord av SWE. (Resumé)

Det intressanta är det genomtänkta val av tidningar som valts: DI Weekend, affärsintresserade och i högre inkomstklass och antagligen en stor del män, Teknikens Värld där män som har ett icke-specifikt intresse för bilar finns att nå och sen Residence, heminredningstidningarnas överklass men också för trendmedvetna yngre och kanske företrädesvis kvinnor och storstadens ‘metrosexuella’ män.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *