Politisk reklam

2004 kommer vara ett intressant är där varje vecka kommer att bjuda på mer och mer av intrikat och pikant pr-arbete från de båda sidorna i den amerikanska politiken men också av reklam för The Contesters. Amerikanska presidentvalet är 80% show, 10% våld och 10% politik.

Demokraternas primärval, där de bestämmer vilken kandidat de vill ska ställa upp mot Bush har redan skördat PR-offer liksom att senator Kerry nu drar igång en reklamkampanj med TV-spottar.

Superbowl, som är det allra största och dyraste en reklamkampanj kan ge sig på, har genom CBS vägrat att sända det vinnande bidraget från Bush in 30 seconds – en reklamfilmstävling där över tusen bidrag kommit in och där själva idén är att göra reklam som visar på Bush-administrationens misslyckanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *