Knappast något virus i den kampanjen

Dagens Media skriver:

Men Waynes Coffee tar också hjälp av en virusliknande kampanj för att lansera steamers. Kaffekedjan skickar ut ett meddelande till alla personer i företagets kunddatabas där de uppmanas att surfa in på waynescoffee.se för att ‘stämma träff över en steamer’. På så sätt får kunderna också möjlighet att köpa två steamers för priset av en.

Knappast något virus alls. Viruskampanjer bygger på att man inte börjar med att skicka spam utan låter det hela bygga upp sig av sin egen kraft. Det här är bara ett försök att göra “tuff och trendig” reklam genom att använda ett buzzword. Om det är Mehir som sagt att det är en viruskampanj kommer de att tappa i värde snabbare än Skandia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *