‘Ringupp’-signalerna är här

I Asien har så kallade ‘ringupp’-signaler blivit en trend. Det är en trudelutt som spelas upp för den som ringer upp en person – istället för de ordinära tut-tut kan man råka ut för “Ooops I did it again” eller “March of the Valkyrians”. Det är Tele2Comviq som lanserat tjänsten i Sverige, de ser det som en vidareutveckling av “den personliga telefonen” som började med egna ringsignaler, bakgrundsbilder, skal och annat som gör att en telefon blir en del av ens personlighet.

Priset kommer dels vara 20-30 kr per låt och dels nio kronor i månaden för att använda tjänsten. Genom olika inställningsmöjligheter kan man välja vilken låt som ska spelas utifrån vem som ringer och när någon ringer. (Mobil)

Jag har redan satt ihop min egen lista:

  • När chefen ringer: “Working Class Hero”
  • När chefen ringer efter arbetstid: “Working 9 to 5”
  • När frun ringer och frågar varför man inte kommer hem: “I just call to say I love you”
  • När frun ringer för att berätta dagens inköpslista: “Stairway to heaven” (“I will buy you a stairway to heaven”)

Kommentera om ni har fler idéer:)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *