NYT slår ner på blogging

I en negativ artikel slår New York Times ner på blog-trenden och menar att det är så många som skriver för bara några få läsare. So what? Och som Daily Pundit räknat ut är det snarare så att bloggar läses av sju gånger fler än läsare av New York Times. (A Small Victory)

Man kan undra över vilken agenda NYT har när man samma vecka som WSJ meddelar att de tänker börja att använda webblogteknik slår ner på hela den trenden. Diskussionerna på många håll handlar om fördelarna som en webblogg kan ge ett företag; CRM-vinster och varumärkesrelationer. En artikel som NYT:s verkar i det sammanhanget antingen smått sinnesförvirrad eller så fungerar det som ett sorts försvarstal gentemot den våg av välskrivna, gratis webbloggs som dyker upp, många med lika stort nyhetsvärde som NYT.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *