Bannerreklamen är tillbaka

I samband med att siffrorna för online-reklam visar uppgångar kan man också se att bannerformatet, den gamla 468 X 60 pixel-bannern, återkommer som en stark spelare.

“The growth rate for display ads looks good. Display advertising is far and away bigger than paid search. Paid search is going to grow like crazy but it won’t get to the level of display ads.” Gary Stein, Jupiter Research

(ClickZ)

De förhatliga pop-upannonserna kommer att försvinna efterhand – deras obs-värde må vara stort men negativt liksom att det är fler och fler som skaffar sig pop-upkillers vilket gör att reklampengarna är bortkastade eftersom man betalar för visningar som egentligen aldrig görs.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *