Terränggående fotdon

GM, ägare till ett koppel bilmärken och däribland “alla-SUVars-Moder” som en islamistisk betraktare skulle kalla den: Hummer (Humvee inom det militära… eller om det var tvärtom).

Och nu kommer nästa innovation i varumärket: ett par tofflor. . Visst är det inte första gången som man skapar ett värde i ett skosortiment med hjälp av motorer: Caterpillars är ett ganska gott exempel som var de först. Men själva kärnvärdet förklarar chefen för skodelen Jordan Sailman:

– Det här är ett livsstilsvarumärke. Vi vill finnas med i konsumentens liv från det att de vaknar till det att de går och lägger sig i sängen igen.

Skolinjen presenterades självklart på bilsalongen i Detroit och till skillnad mot Moderskeppet, som kostar ungefär en mille, får man i USA punga ut med mellan $100 och $300 för dojorna. Det billigaste paret är tofflo och de dyrare är kängor sydda av jak-skinn. (Resumé)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *