Ruby läggs ner efter sju nummer

Tidningen Ruby, som blev vald till Årets tidsskrift så sent som i oktober 2003 läggs ner eftersom dess ekonomi inte gått något vidare. Ruby som varit en av Bonzoos satsningar, levde bara i sju nummer som enskild tidning. Det som nu händer är att Ruby blir en del av Veckorevyns satsning på one-shots och blir en del av Veckorevyns varumärke. (Resume).

Bonzoo är Bonniers satsning på nya tidningar, fr a livstilsinriktade. Det intressanta är att det är samma dåliga tålamod med publikationer etc som Bonniers Nya Medier hade med sina stora satsningar på webben för några år sedan; Koll.se, Kvinna.se och andra. Frågan är om det är en god idé att bränna bra publikationsidéer genom att inte ge dem tillräckligt mycket tid att lyfta?

One thought on “Ruby läggs ner efter sju nummer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *