Iskuber till försäljning

I bakvattnet av bottled water-trenden och jagandet efter “rena” produkter kommer nu företaget Eski Export som marknadsför Diamond Ice.

De säljer is. I form av kuber. För att ha i dryck.

30 cent per iskub kommer de att ta men då är det garanterat både rent men också gott vatten som har kylts ner till kristaller. Vattnet tas från bergen och isen fryses och förpackas i Tasmanien – knappast det ställe där iskuber överlever en längre tid utanför frysen.

Affärsidén bygger på att människor vill ha kvalitet och den is som de producerar har inte riskerat att ta upp smak från omkringliggande föda eller annat (vattnets klorhalt mm) vilket skulle innebära att människor som dricker exklusiva drycker som behöver vara on the rocks kommer vilja ha tillgång till just deras produkt.
Den andra delen i affärsidén är att människor reser mycket och vill kunna lita på att vattnet de får i sig är rent – och då är just is en av de saker som man behöver kunna lita på. (TechTV)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *