Starlet är tillbaka

Tidningen som alla tjejer läste och som de flesta killar läste i smyg har kommit tillbaka. Starlet, den lilla tidningen som mest hade noveller och tecknade serier har kommit i en uppdaterad version för 2000-talet, men med känslan från 70- och 80-talet är kvar.

“- Det är ju mycket 80-talsmode i samhället nu, både vad det gäller musik, kläder och trender. Vi har tittat i de gamla Starlettidningarna och tycker att typsnitt och utseende ligger i tiden igen. En annan anledning till att vi lanserar nu är att vi tycker att det saknas en tidning för högstadietjejer, säger redaktionschef Cecilia Sandbring.

Musik, kläder och kändisar har lagts till men hälften av materialet går i den klassiska tidningens spår. Egmont menar att de har en målgrupp som inte någon annan tidning riktar sig emot och de ser ingen direkt konkurrent eftersom både Frida och VR riktar sig mot en äldre målgrupp.
(Dagens Media)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *