Provbo huset innan köpet

Företaget Finja Betong har fått en idé. De anser att man som kund hos dem måste få chansen att provbo ett hus innan man köper det. Jämförelsen är att man får provköra bilen innan köp men när det gäller att köpa ett nytt hus så blir det väldigt mycket grisen i säcken. Det hus man får provbo är också utrustat med massor av ny teknik. (marknaden.net)

Intressant idé och som mycket skapar en air av “vi litar på att du vill bo i ett sånt här hus” runt varumärket Finja Betong. Att sedan utrusta “testhuset” med lull-lull ger en merförsäljning eftersom folk ser vad tekniken faktiskt kan göra – vilken nytta den kan ha för en familj. Självklart skapas en direkt relation mellan varumärke-potentiell köpare, produkt-potentiell köpare och en konkret bild av varumärke-produkt. Och emotionellt är det ett utmärkt säljstöd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *