Mindshare surar

Forsman & Bodenfors vann Media Grand Prix i Cannes för AMF Pension. Nu är Mindshare lite putta att de inte fick vara med och ta emot priset. Efter gårdagens FRA-beslut känns det lite skönt att vissa saker aldrig förändras – reklambranschen är fortfarande ett gäng primadonnor.

One thought on “Mindshare surar

  1. lord Fredruk

    I reklambranschen vill vi gärna äga hela affären. Ingen annan ska komma och gnaga på vår alltid för lilla kaka. Helst av allt skulle vi nog vilja ha en tryckpress i källaren också så att vi slapp dela med oss till de där gnidna tryckarna.
    Detta gäller självklart även tävlingspriser. Vem vill dela med sig och sprida glans över leverantörer och samarbetspartners?

    lord Fredruk’s last blog post..Kontaktmannen till South Beach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *