Jag har en plan (igen)

De som (fortfarande) läser Researcher vet att det inte hänt så mycket. Deepedition har vuxit och där har jag valt att diskutera medieutvecklingen. Genom att jag också börjat att använda microbloggning och lekt mycket med Bambuser och v-loggning så har Researcher blivit bortglömd. Att jag inte heller får ordning på templaten gör även sitt till.

Nu har jag i alla fall en plan. Tanken är följande:

 • deepedition.com återgår till att handla om “allt det andra”. Dvs mina åsikter om vad som händer utanför vår lilla sfär som springer längst fram av sociala medierna. Däremot kommer jag fortsätta att skriva om bloggning och teknik här men då utifrån bloggarens perspektiv.
 • jag kommer att prata om sociala medier på Researcher. Researcher kommer att fyllas med mina tankar om sociala medier på ett brett sätt: marknadsföring och hur vi människor fungerar.
 • Same Same But Different, min och Sofias aka Mymlans gemensamma blogg om old vs new media kommer just handlar om medierna och de sociala medierna.

Så är det i alla fall tänkt.

Related Posts

2 thoughts on “Jag har en plan (igen)

 1. HansK

  Ännu en blogg? Finns det en risk att när Morian och vi andra inte orkar blogga mer så är det bara är du kvar i bloggosfären…?

  ;)

  Lovar att kämpa kvar ett tag till dock.

 2. Niclas

  Well. Same Same är ju en pardans med Mymlan :). Men precis – mitt mål är bloggosfärsherravälde ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *