Har vi hört den förut?

Vi har hört det förut: reklambyråerna ska dö. Nu är det designbyråerna som tror sig funnit den heliga graalen. Det var inte länge sedan PR-byråerna försökte dödförklara reklambyrån. Problemet är väl att alla såna prognoser helt enkelt slår tillbaka på den som prognosticerar. (Resumé)

Det finns ett gammalt synsätt i den här kritiken – att det är antingen eller. När dagens mediavärld handlar om både-och. Du kan inte välja bort någon del av kommunikationen med marknaden utan måste integrera såväl PR som design i marknadsmixen. Och hellre än att en designbyrå anser sig vara världsbäst på reklam, eller en reklambyrå anser sig vara världsbäst på design så bör man hitta sätt att arbeta ihop.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *