Spot the difference 3

Underbart “svensk” klassiker för Audi Quattro: Titta det snöar.

Den är lite stollig: Raven for RAV4. Och onekligen påminner den en hel del om den svenska reklamfilmen för (något bolag…) om bredband där mannen låser in barn och fru i bilen för att hinna surfa själv.

Skrev om den norska antirökkampanjen och efter det hittar jag en briljant kampanj från England: Get unhooked. (via Bold)

Snygg men i ljuset av New Orleanskatastrofer och andra översvämningar lite väl idiotisk: Ford Ranger. En som däremot verkligen använder en “katastrof” är Oranges New York Blackout. Och gör det på ett mycket väl avvägt sätt. (tips från Influx)

Nike Plus: New Year’s Resolution. Några som verkar användargenererade Bob for lobster, Ride the “Helga, Become nosehairless, Skate like an ice-princess och för säkerhetsskull lite celebvertising Maria vs. LeBron. Och så en stentrist “informativ” slutspot: Challenge your friends och ett gäng till, mer grafiska.

Slutligen: “Soccer kid“. En underbart söt godisreklam. Med musik av Wannadies från Skellefteå…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *