Min(i)st samma sak. En gång till.

Via The Hidden Persuader hittar jag Crispin, Porter + Boguskys senaste kampanj för Mini Cooper. En kampanj som utger sig för att vara någotannat: Counter Counterfeit Commission som jagar Mini-kopior.

Educate yourself about the problem. Learn how to detect a fake. Know when you’re being hoodwinked. Together, we can put an end to this appalling injustice. Together, we can make our streets genuine once again.

Och jodå – det är rätt kul. Men det känns lite som “seen it before”. Det var några år sedan de gjorde kampanjen om att Minis kunde byggas om till robotar (läs om kampanjen på CP+B gör ännu en buzz-kampanj). Visst – det är inte samma sak men själva upplägget är rätt lika varandra.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *