Fuji Film redesignar sig

null
Fuji Film, som haft det tufft i samband med den oerhört starka och snabba utvecklingen inom digitalisering har valt att släppa sin gamla logotyp och skapa en ny. Man har också valt att slå samman sina olika märken FUJIFILM Corporation and Fuji Xerox Co., Ltd till Fuji Film Corporation. Varumärkets kärnvärden ska ligga i utvecklingen framåt:

With a sharp accent design in the center of the logo, Fujifilm aims to express its commitment to advanced technologies. The dash of red expresses its determination for continuous innovation. At the same time, Fujifilm will continue to use green as its corporate color, inheriting its established brand assets.

(FUJIFILM Global)

Jag håller med Visa attityd att det är skönt att någon vågar låta bli den rådande 3D-trenden.

Related Posts

One thought on “Fuji Film redesignar sig

  1. Pingback: Beta Alfa 2.0 » Fuji gör en Kodak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *