PDF-sammanfattning av dagens onlinenyheter

Guardian är helt klart en av de internationella tidningar som satsat hårdast på en digital utveckling. Nu skapar de G24 – en daglig pdf-tidning att ladda ner. G24 är en edition med nyheter från deras Internetedition.

“Increasingly, readers are demanding editorial content tailored to the time and place of their choosing, rather than to artificial deadlines dictated by old print production schedules. G24 – which will draw heavily on the continuously updated website – will be a perfect quick read for the journey to work, or home in the evening.

British Telecom kommer att vara den största sponsorn under premiären. (The Guardian via SvD: Martin Jönsson om reklam och medier)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *