Lite gott och blandat

Nya Showroom innehåller “provokativ reklam” och det innebär bland annat en artikel av Fredrik Olsson på Miami.

ADA är ett nytt forum för att samla design och reklamare i Göteborgsregionen:

ADA utvecklar en databas som skall göra det möjligt för aktörer att knyta nya kontakter. Tanken är att man om ett år skall kunna hitta mer information om företag som arbetar med design och marknadskommunikation i Göteborgsregionen.

En liknande samlingspunkt är Aheaddalarna.se (där jag är coach för projektledaren)

Beckmans har släppt sin nya sajt. Och jag tycker den är rätt trist: Beckmans

Collective har sett dagens ljus – en sajt för popkultur i en individualistisk tid – vad säger man annars om att man har tre “personlighetsskribenter” (varav den ena är Ajja)? En produkt av bloggvärlden. Klart en stark trend idag – att bloggar skapar nya konstellationer och blir en sorts plattformar för mediaprodukter. (Andra exempel är exempelvis Ida på Legally Blonde som är moderedaktör för IQ Student och Karolina Lassbo som skriver för Veckorevyn – tack vare sina bloggar).

Niklas Darke är en gudabenådad krönikör (och det säger jag inte bara för att jag råkar känna honom :)) har lagt ut sitt textarkiv på nätet i Svarta Arkivet. Inte bara ett exempel på god skribenteri utan också hur den förenklade CMS-tekniken hos bloggverktyget WordPress kan användas till andra saker än “dagböcker på nätet”.

Nytt spännande material istället för neon: LED-Flex
Alla konstiga sätt att mäta tid är bra? The Bob-clock
Esther Ermers har skapat ett tredimensionellt alfabet. (via Coolhunting)
Snygga efterrätter hos Jin Patisserie. (via Coolhunting)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *