ERKs senaste “tillslag”

Dags igen. ERK har fällt följande reklam för könsdiskriminering. Det intressanta är ju att det nästintill alltid är kvinnor som är “offer” dvs. att det är kvinnors hud som inte får visas.

VF Scandinavia/Lee Jeans (flygblad), Nordisk Film (internetsida), Spray (banner), Teac Scandinavia (annons), Svenska Shell (säljkampanj), D-Style Event (affisch), Tiffany Corner (annonser), Lever Faberge/AXE (internetsida), Väskshopen i Landskrona (annons), Kuppa Bar i Kristianstad (affisch), Club Marlin i Upsala (affisch), Multipoker (e-postkampanj).

Läs uttalandena på ERKs hemsida. (N24.se)

Related Posts

4 thoughts on “ERKs senaste “tillslag”

  1. N|. Post author

    Offer i meningen att det konstant handlar om att en naken kvinna är fel att använda men en naken man är inga problem. För mig handlar det att många gånger felaktigt göra kvinnor till offer för manligt förtryck.

  2. lord Fredruk

    Lugn bara lugn. Hela manligheten kommer att få martyrstatus när vänsterkotteriet klubbar igenom antisexistlagen. Då är det bara att bomba in anmälningarna så fort en man sätter in en färdigrätt i micron. Jag kan knappt bärga mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *