Jocke Jonason dissar byrånätverken

Jocke Jonason lämnar Schultz & Friends och sitt jobb som internationell creative director för att köra själv i byrån Ansjovis. Och det vore inte JJ om han inte strödde lite sälta runt sig:

Det jag har velat se och lära mig av ett stort internationellt byrånätverk har jag sett nu. De är byråkratiska och sitter fast i gamla system. Det är för mycket rädda kunder som jobbar med rädda byråer.

(Resumé)

Många har en massa åsikter om Jocke Jonason men jag kan tycka att det är friskt med en person som aldrig gör det som är förväntat. Jag som har haft tillfälle att träffa honom personligen känner igen en hel del av den frustration över byråvärlden som både jag själv och lorden och några till kan känna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *