Varumärkesintrång heter det

Det faktum att skojare använder företags namn i samband med sina skojerier är knappast nytt – det är bara att de börjat att göra det via nätet. Anledningen är att e-handeln mognat och fler och fler av oss väljer att handla rätt över nätet för rätt stora summor. Men rätt ska ändå vara rätt och DN:s rubbe: Se upp för stulna företagsnamn stämmer illa med verkligheten. Det är inget namn som stulits – det är intrång på varumärket som sker. Och det är illa nog.

Tyvärr gör SvD samma blunder: SvD: Se upp för stulna företagsnamn.

Frapperande hur båda tidningar uppenbarligen copypastat hela pressmeddelandet från Konsument Europa.

Related Posts

One thought on “Varumärkesintrång heter det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *