SVT annonserar i morgonpressen

“Jag tror inte att det är en avgörande fråga för TV-publiken, vad vi har betalat för en annons. Däremot är det viktigt att de får klart för sig vad som är skillnaden mellan public service-TV och kommersiell TV.”

I 28 stora morgontidningar kommer SVT att köra en kampanj utifrån sitt “Fri Television”. Det handlar om uppslag i alla dessa tidningar… Men Helga Baagøe tycker att det är helt rätt väg att gå även om det är kontroversiellt. (journalisten.se)

Jag skulle velat vara med på den byråbriefen hos F&B. Att lyckas få SVT att köra en fetstor printkampanj måste nästan rendera ett guldägg i övertalningsförmåga. Lågt räknat går annonskampanjen på minst tre-fem miljoner bara för annonsplatserna…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *