Struligheter

Nej. Jag har inte tappat sugen. Bara lite. Följande saker berör just nu sajten:

 • Bandbredden går åt fortare än öl på en hockeymatch. Jag försöker att fimpa så många bots och andra saker som möjligt men det verkar inte ge något. Jag har inte råd att köpa mer. Vet ännu inte någon råd.
 • Jag har influensa.
 • Nåt skit har det blivit med WordPress. RSS verkar fungera halvtaskigt och jag får ett konstigt felmeddelande så fort jag postar eller gör något annat. Jag vet inte vad det betyder eller hur det ska åtgärdas.
 • Jag är lite less på att bloggning uppenbarligen ska handla om politik eller privata tankar. Då får man press.

på vissa saker kommer postningarna att vara färre än vanligt. Men håll ut – det kommer alltid en ny barrunda.

Related Posts

5 thoughts on “Struligheter

 1. Annica Tiger

  Nej, en blogg behöver inte handla om politik eller privata tankar. Det måste finnas ett helt spektrum därimellan, annars skulle det bli urtråkigt. Du har nischat din blog och gjort det bra. Ändra inte på konceptet.

  Annica

 2. Patrick

  Törs man fråga hur mycket bandbredd som förbrukas per månad?

  Jag tycker att “branchbloggar” som denna ofta är top-of-the-line. Politiska bloggar kan bli lite tjatiga och smalsinta – personliga varierar i kvalitet efter vilket humör bloggaren är på.

 3. Dab

  håller helt med Patrick, bloggar som handlar om ett ämne intresserar mig mycket mer än personliga tankar, eller politikbloggar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *