For Love or Money

New Balance släpper en ny kampanj för att ta fler marknadsandelar från de stora elefanterna på sportskobanan genom att köra på ren kollisionskurs med Nike, Adidas och Reebok: “There are two motivations in sports. Which is yours? For Love or Money?”

Istället för att bygga varumärket med hjälp av kändisar söker New Balance att positionera sig som amatöratleternas självklara val. Kel Kelly vid Babson College menar att New Balance gör rätt:

““It sounds like a good strategy. One of the greatest and most effective tactics a smaller player can do is to create a positive controversy. You stand up and say what is the antithesis of what everyone else is saying.” (

(BostonHerald.com via AdJab)

Läs också på Ad Age om kampanjen: New Balance Pumps Up Ads

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *