Mer Internetworld…

Helt plötsligt går det inte att gå in på Bästa Svenska Blogg-omröstningen… verkar som IW hellre fimpar tävlingen än att inser att de gjort ett märkligt urval… Eller så håller de på att göra om listorna eftersom de uppenbarligen fått väldigt många förslag på bloggar som inte är med…

Snillena på IW har glömt att fixa ip-skydd… så nu får alla som röstat rösta än en gång. Vilka nötter!

Related Posts

3 thoughts on “Mer Internetworld…

  1. Dab

    Bergist nån som fuskar och hade nån bot att rösta på X tusen gånger…….
    Eller, det brukar det vara när omröstningar plötsligt måste byggas om.

  2. Dab

    Åja, Urban säger; “Vi har därför stoppat sajten så länge tills några tekniska åtgärder fixats. En ip-spärr ska läggas in så det bara går att rösta en gång från samma ip-nummer. Sedan blir de som redan röstat tvungna att rösta igen.”

    Det var då för typiskt! Nå, får man ju rösta igen sen när det blir klart. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *